5 äärimmäisen hauskaa sisustusideaa, jotka tekevät kodistasi erottuvan

Sisustussuunnittelussa ei ole kyse vain siitä, että kotisi näyttää kauniilta. On monia tapoja, joilla voit viedä sen äärimmäisyyksiin lisäämällä asioita, jotka tekevät kodistasi tuhat kertaa houkuttelevamman, ja aiomme tarkastella muutamia ideoita, joista pidät.

Makuuhuoneen akvaario

Monilla ihmisillä on akvaario olohuoneessaan, koska on erittäin rentouttavaa katsella ympäriinsä uivia kaloja, mutta jos haluat viedä sen uudelle tasolle, voit rakentaa akvaarion makuuhuoneeseesi. Sellainen akvaario, josta puhun, on hieman erilainen, koska sen sijaan, että sinulla olisi pieni säiliö huoneen nurkassa, voit rakentaa sellaisen sängyn päälle. Sänkysi voi liukua akvaarion alle, ja kun olet makuulla, voit nähdä kaloja uimassa pään yläpuolella.

Sisäuima-allas

Useimmilla ihmisillä ei ole tilaa rakentaa uima-allasta kotiinsa, elleivät he asu kartanossa, mutta on olemassa huijaus, jonka avulla voit saada sen tapahtumaan, vaikka kotisi ei olisi valtava. Uima-allas voi alkaa ulkopuolelta ja osa siitä voi tulla sisään kotiisi johtavasta seinässä olevasta reiästä. Kotisi sisällä olevan uima-altaan osan ei edes tarvitse olla syvä, kunhan pystyt istumaan sen sisällä rentoutumaan ja kun haluat uida, voit liukua ulos seinässä olevasta reiästä.

Swing setti pöytä

En ole oikein varma, miksi tämä ei ole jo valtavan suosittu, koska se on nerokas idea, jonka toteuttaminen ei maksa liikaa rahaa. Temppu on rakentaa rakenne, joka istuu ruokapöydän päälle, ja rakenteesta riippuvat ketjut tai köydet istuimilla. Pystyt käytännössä istumaan ruokapöytäsi ääressä jalkattomalla istuimella, joka heiluu. Se on täysin erilainen ja tekee varmasti vaikutuksen jokaiseen, jonka kutsut illalliselle.

Lasilattia

Näet tämän tyyppisiä asioita koko ajan, kun olet joissakin yökerhoissa, mutta on hyvin harvinaista nähdä sitä jonkun kotona, vaikka se näyttää hyvältä. Sinun tarvitsee vain vaihtaa osa kodin toisen kerroksen olemassa olevasta lattiastasi lasilattialla. On selvää, että jos päätät tehdä tämän, sinun on sijoitettava lasilattia strategiseen paikkaan, koska ei ehkä ole hyvä idea, jos joku alakerrasta näkee makuuhuoneeseesi tai kylpyhuoneeseen.

Hiekkalaatikko-toimistopöytä

Miljoonat ihmiset työskentelevät nykyään kotoa käsin, ja veikkaan, että useimmat heistä haluaisivat työskennellä rannalla mieluummin kuin juuttua neljän seinän väliin. Sen sijaan, että ottaisit kannettavan tietokoneen rannalle, voit tuoda hiekkaa luoksesi rakentamalla toimistoosi hiekkalaatikon, jonka sisällä pöytäsi istuu. Voit riisua kengät jaloistasi aina kun työskentelet ja tunnet olosi erinomaiseksi, koska jalkasi istuvat hiekassa. Se on loistava tapa tuoda perinteinen ulkoiluidea kotisi rajoihin.