5 rakennusalan sovellusta, jotka tekevät työstäsi helppoa

Kun useimmat ihmiset ajattelevat rakennusteollisuutta, he kuvittelevat miesten vasaralla hakkaavan nauloja puuhun niin rajusti kuin inhimillisesti mahdollista. He eivät ehkä ymmärrä, kuinka monimutkaisia jotkut työt voivat olla ja kuinka suuri osa teknologialla voi olla tässä kaikessa. Vaikka jotkut asiat voivat olla todella monimutkaisia, on tapoja tehdä niistä helpompia. Sovellukset ovat hyvä esimerkki tästä ja onneksi rakennusalaan liittyviä asioita on enemmän kuin muutama. Tässä on pieni esimerkki sovelluksista, joista voit nauttia päivittäin.

Fast Concrete Pad Calculator 

Kun aloitat suuren rakennustyön, tarvitset todennäköisesti tonnia betonia, mutta et voi vain ostaa pusseja ja pusseja tavaraa, ellet ole massiivinen yritys. Sinun on pysyttävä tietyssä budjetissa, muuten se voi vaarantaa yrityksesi talouden. Fast Concrete Pad Calculator -sovelluksen avulla voit laskea tarkan määrän materiaaleja, joita tarvitset seuraavaan työhösi, eikä sinun tarvitse laskea kaikkea paperille.

Aconex Mobile 

Työpöytäsi ääressä oleminen on hienoa, koska sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot suoraan edessäsi, mutta samalla sinun on myös oltava töissä. Viime aikoihin asti ei ollut hienoa tapaa yhdistää näitä kahta asiaa, mutta Aconex Mobile -sovellus muuttaa kaiken. Voit käyttää kaikkia tiedostojasi missä tahansa oletkin. Voit jopa muokata niitä ollessasi kentällä sen sijaan, että tekisit muistiinpanoja ja tekisit kaiken palattuasi pöytäsi ääreen.

BuildCalc 

Joskus on vaikea löytää laskinta, joka tekee kaiken mitä haluat sen tekevän ja on samalla helppokäyttöinen. BuildCalc on ehdottomasti markkinoiden paras rakennuslaskin tällä hetkellä, ja ammattilaiset ovat testaaneet sen varmistaakseen sen. Kaikesta laskimen tekemisestä puhuminen kestäisi ikuisuuden, joten huomaa vain, että se on täynnä ominaisuuksia ja sillä voi toimia melkein mistä vain, paitsi kuinka monta keksiä sinun pitäisi juoda kahvisi kanssa aamutauolla.

Ohjauskeskus

On tärkeää seurata, mitä tapahtuu, kun et ole töissä. Ehkä et luota ihmisiin, joiden kanssa työskentelet, mutta on paljon todennäköisempää, että haluat vain pysyä ajan tasalla. Jos käytät Earth Cam -kameroita työssäsi, olet herkullinen, koska he ovat julkaisseet hämmästyttävän sovelluksen, jonka avulla voit hyödyntää näitä kameroita kaikkialta maailmasta. Näet tarkalleen, mitä tapahtuu, vaikka olisit jumissa kaupungin toisella puolella kokouksessa.

BIMx 

Arkkitehdit haluavat käyttää ArchiCADia, mutta olet yleensä jumissa, kun joudut selittämään asioita urakoitsijoille ja asiakkaille. BIMx on suunniteltu yksinkertaistamaan prosessia, ja voit nyt käyttää sitä monimutkaisten asioiden selittämiseen kenelle tahansa. Vaikka työskentelet erittäin monimutkaisten rakennusmallien kanssa, sovellus näyttää pystyvän käsittelemään mitä tahansa. Voit lähettää mallin projektista tietyille ihmisille ja he voivat seurata sitä puhelimella tai tabletilla.

Nauti työstäsi

Kun yrität ajatella liikaa, se tyhjentää sinut henkisesti ja väsyt. Ennemmin tai myöhemmin et nauti työstäsi yhtä paljon, mutta jos pystyt pysymään mukavana ja tuoreena, se tekee maailmasta eron. Kaikki nämä sovellukset tekevät varmasti paljon helpompaa elämääsi.