5 erinomaista yrityssovellusta, joita haluat epätoivoisesti saada käsiisi

Liiketoiminta on nyt siirtynyt mobiililaitteisiin ja enemmän ihmisiä työskentelee älypuhelimillaan kuin koskaan ennen. On paljon helpompaa, jos sinulla on oikeat sovellukset, ja aiomme tarkastella muutamia, joita sinun pitäisi epätoivoisesti saada käsiisi.

Hämähäkkitammi

Nyt kun teemme melkein kaiken verkossa, on erittäin tärkeää tallentaa kaikki asiakirjasi turvalliseen paikkaan, muuten ne voivat kadota jonakin päivänä ja yrityksesi voi tuhoutua. Koska saatat työskennellä puhelimellasi päivän aikana, tarvitset sovelluksen, jonka avulla voit tallentaa kaiken pilveen, eivätkä ne ole turvallisempia kuin SpiderOak. Voit aina valita jotain suositumpaa, kuten DropBox, mutta jos työskentelet arkaluonteisten tietojen kanssa, on parempi olla varovainen.

BillMinder

Epäilemättä sinulla on paljon laskuja maksettavana, kun pyörität yritystä, etkä halua käyttää kaikkea aikaasi niiden miettimiseen, koska se vie mielesi pois tärkeämmästä työstä. Kun olet ladannut BillMinderin, saat muistutuksen laskujen erääntymisestä, joten unohda ne, kunnes sovellus sanoo sinulle mitään. Vaikka jotkin laskuistasi maksettaisiin automaattisesti joka kuukausi, on silti mukava nähdä ne kaikki yhdessä paikassa, kun yrität pohtia talouttasi.

Avaa taulukko

Syy, miksi sisällytän tämän sovelluksen, johtuu siitä, että suuret bisnessopimukset eivät yleensä tapahdu puhelimitse. Kun haluat saada ison sopimuksen, sinun on tavattava asiakas henkilökohtaisesti, ja Open Table voi auttaa sinua varaamaan pöydän melkein mihin tahansa ravintolaan Yhdysvalloissa. Jos et tällä hetkellä kutsu ihmisiä lounaalle, sovellus saattaa antaa sinulle motivaation aloittaa niin. Voisit tietysti pyytää sihteerisi tekemään tämän, jos sinulla on suuri yritys, mutta jos sinulla ei ole sellaista, se on helpoin tapa tehdä kaikki itse.

Neliörekisteri

Tämä sovellus on ollut vallankumous pienyritysten omistajille, jotka haluavat hyväksyä korttimaksuja ollessaan liikkeellä. Muutama vuosi sitten et pystyisi tekemään mitään, jos chattaisit asiakkaan kanssa satunnaisessa paikassa ja he olisivat valmiita ostamaan tuotteesi tai palvelusi, mutta nyt sinun tarvitsee vain nostaa puhelimesi tai tablettisi ulos ja voit ottaa rahansa heti. Rekisteröityessäsi saat mukana tulevan laitteen, jonka avulla voit pyyhkäistä korttia, ja jos sinulla on ongelmia sen määrittämisessä, voit ottaa yhteyttä heidän IT-tukeen.

Cisco WebEx -kokoukset

Tulevaisuudessa tulet käyttämään paljon tällaisia sovelluksia, koska niiden avulla voit soittaa neuvottelupuheluita tiimisi kanssa, vaikka istuisit kahvilassa toisella puolella maailmaa. Jos kaikilla on sovellus puhelimessaan, voit pitää yrityskokouksiasi istumatta ahtaassa huoneessa 30 minuuttia. Yksi tämän sovelluksen käytön tärkeimmistä eduista on mahdollisuus ladata asiakirjoja, joten kun puhut jostain tietystä asiasta, kaikilla on pääsy tietoihin.