5 pilvitallennussovellusta, joita kaikilla on oltava hätätilanteessa

Jokainen tarvitsee toisen kiintolevyn siltä varalta, että päälevysi kaatuu, varsinkin jos sinulla on oma yritys, koska sinulla ei ole varaa menettää joitakin tiedostoja. Siksi pilvitallennustila on jotain, jota sinulla on oltava nykyään, ja tässä on joitain hienoja sovelluksia, joilla voit tallentaa kaiken ja käyttää tiedostojasi puhelimestasi.

Cubby

Cubby helpottaa kaikkien Word-asiakirjojen, valokuvien ja videoiden jakamista ystävien kanssa, mutta sinun ei tietenkään tarvitse jakaa kaikkea, koska on joitain asioita, jotka haluat pitää yksityisinä. Voit jopa tallentaa suuria elokuvia, mikä on todella kätevää, kun haluat katsoa jotain istuessasi pitkällä bussimatkalla. Saat vain 5 Gt ilmaista tilaa rekisteröityessäsi, joten jos aiot tallentaa suurempia tiedostoja, joudut maksamaan lisää tallennustilaa.

Ubunto One

Kun vietät vähän aikaa kaikkien pilvitallennussovellusten tutkimiseen, huomaat, että useimmat niistä ovat samoja muutamaa pientä eroa lukuun ottamatta. Yksi suurimmista eroista Ubunto Onen kanssa on se, että voit ladata kuvia automaattisesti eri paikoista, kuten Instagramista. Se ei ehkä kuulosta niin seksikkäältä, mutta kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea manuaalisesti, voit säästää vähän aikaa. Kaikki aika, jonka käytät tietojen tallentamiseen manuaalisesti, lasketaan yhteen, joten jos haluat olla tuottavampi, testaa tätä sovellusta.

Laatikko

Dropboxista puhutaan koko ajan, koska siitä on tullut niin suosittu vuosien varrella, mutta jos jokin yritys aikoo tulla lähelle lisää markkinaosuutta, se on ehdottomasti Box. Se on suunnattu yritysyrityksille, joten kun aloitat sen käytön, voit varmasti vuokrata paljon pienemmän toimiston, koska fyysistä tallennustilaa tarvitaan vähemmän. Voit edelleen käyttää sovellusta myös henkilökohtaiseen käyttöön, mutta mihin tahansa tarkoitukseen haluat käyttää sitä, voit silti ottaa tiedostosi mukaan minne tahansa sovelluksen avulla.

MediaFire

Muistatko aikoja, jolloin jouduit säilyttämään kaikki tärkeät tietosi laatikoissa, jotka olivat piilossa varastohuoneessa? Onneksi MediaFiren kaltaisten sovellusten avulla voit heittää pilveen kaiken, mukaan lukien videot ja äänitallenteet. Voit käyttää kaikkia tietojasi sovelluksen kautta missä tahansa oletkin, vaikka valikkojärjestelmään tottuminen saattaa kestää hetken. Saat aluksi kohtuullisen määrän ilmaista tallennustilaa ja voit jopa ansaita enemmän ennen kuin sinun tarvitsee käyttää rahaa.

Mega

IT-tuen soittaminen kiintolevyn kaatuessa ei ole koskaan tae, että saat kaikki tärkeät tietosi takaisin, mutta luottaisitko Kim Dotcomiin pitämään kaikki tärkeät tiedostosi turvassa? Hän on varmasti aiheuttanut paljon kiistoja viime vuosina, mutta hänen uusi yritys on itse asiassa erittäin hyvä ja tietosi ovat hyvin suojattuja. Voit jakaa kaiken omiin kansioihinsa, ja tiedostojen lataaminen ja lataaminen on helppoa. Lisäksi saat mukavan määrän ilmaista tallennustilaa vesien testaamiseen.